Καλώς ήλθατε στο Studio Bertsos

Το φωτογραφείο μας συνδυάζει τη κλασική καλλιτεχνική αισθητική ματιά με τη σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, για τη φωτογράφηση του γάμου σας. Εάν χρειάζεστε υψηλής αισθητικής ρομαντικό άλμπουμ για το γάμο σας, ή δυναμικές εμπορικές φωτογραφίες για την επιχείρησή σας, τότε σίγουρα επιλέξατε σωστά. Η μεγάλη μας εμπειρία στα φωτογραφικά πορτρέτα θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο, μοναδικά στοιχεία από την προσωπικότητα σας.

Η σωστή επιλογή για τη φωτογράφηση του γάμου σας…

Ένας γάμος χρειάζεται μήνες προσεκτικού σχεδιασμού και προετοιμασίας. Το τέλειο φόρεμα, τα άνθη, ο χώρος. Όλα, υπό το φακό της κάμερας.
Γιατί να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από την τέλεια διατήρηση των αναμνήσεών σας; Εμπιστευτείτε μας και θα μετατρέψουμε τις φωτογραφίες του γάμου σας σε ένα μοναδικό ψηφιακό άλμπουμ με τέλεια ψηφιακή εκτύπωση και φανταστική απόδοση των χρωμάτων και της ατμόσφαιρας. Από όλες τις αποφάσεις που θα πάρετε καθώς σχεδιάζετε το γάμο σας, αυτή θα είναι η πιο σημαντική. Όταν θα αναπολείτε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.

Διαφημιστική Φωτογραφία, μια εικόνα χίλιες λέξεις
Η σωστή λήψη, ο κατάλληλος φωτισμός και τα σύγχρονα επαγγελματικά μέσα που διαθέτουμε, είναι τα βασικά από τα στοιχεία που βοηθούν τη σύγχρονη καλλιτεχνική μας άποψη.
Οι φωτογραφίες των προϊόντων σας «ζωντανεύουν» όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν μοναδικά και «εμπορικά» προκειμένου να αποδώσουν τη δυναμική της επιχείρησής σας..

Πορτρέτα – Πρόσωπα

Το φωτογραφικό πορτρέτο του καθενός μας, είναι μια ξεχωριστή υπόθεση. Οι γωνίες λήψης, οι σκιές, οι σωστές αναλογίες αλλάζουν την προσωπικότητα της φωτογραφικής μας εικόνας.
Οι σωστές επιλογές στα παραπάνω στοιχεία είναι ζήτημα εμπειρίας και φωτογραφικής αισθητικής, και γι’ αυτό σας ενθαρρύνουμε να μας εμπιστευθείτε ανεπιφύλαχτα.

Και επειδή η εποχή που ζούμε είναι δύσκολη και ο ανταγωνισμός μεγάλος, προσαρμόσαμε τα πακέτα και τις τιμές μας, ώστε να ικανοποιήσουμε τον καθένα από εσάς…

Επισκεφτείτε τη συλλογή με ενδεικτικές φωτογραφίες γάμου, βάπτισης, εκδηλώσεων, διαφημιστικές και πορτρέτων και δείτε την ποιότητα της δουλειάς μας.

Δείτε τη δουλειά μας